Tomatencrèmesoep

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 5,8
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Tomaten-crèmesoep
  • 250 g gehakt (half-om-half)
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 50 g Honig Krulvermicelli Fijn
  • 1 courgette, in kleine blokjes

Bereiden

Doe 1½ liter koud water in een pan en voeg al roerende met een garde de inhoud van het zakje toe.

Meng intussen in een kom het gehakt, zout, peper en het kerriepoeder goed door elkaar. Vorm ca. 30 kleine balletjes van het gehakt.

Breng de soep al roerende aan de kook. Voeg de vermicelli, gehaktballetjes en blokjes courgette aan de soep toe. Kook de soep met het deksel op de de pan (niet helemaal afsluiten) in ca. 10 minuten zachtjes gaar.

Bron

Het recept 'Tomatencrèmesoep' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (4 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!