Beschuitbol met kaas-fruitsalade

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Hapje
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 338 kcal
  • 10 g eiwit
  • 24 g vet
  • 29 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 beschuitbollen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels vloeibare honing
  • 100 g belegen mosterdkaas, in blokjes
  • 200 g oranje meloen, in blokjes
  • 10 pitloze rode druiven, gehalveerd
  • 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
  • 1 eetlepel citroensap
  • enkele blaadjes rucola

Bereiden

Verwarm de grill voor.

Halveer de beschuitbollen en bestrijk de snijvlakken met 2 eetlepels olijfolie en de honing. Schuif ze op een bakplaat onder een hete grill en rooster ze in ca. 4 minuten knapperig bruin.

Schep de kaas met de meloen, druiven, bieslook, citroensap en 1 eetlepel olijfolie door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Leg de warme beschuitjes op vier bordjes en verdeel er enkele blaadjes rucola over. Schep de kaas-fruitsalade erop. Serveer direct.

Bron

Het recept 'Beschuitbol met kaas-fruitsalade' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!