Pitabroodje met roerei

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 8,1
  • Ontbijt
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 280 kcal
  • 15 g eiwit
  • 14 g vet
  • 27 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 pitabroodjes
  • 4 eieren
  • 50 ml melk
  • 50 g belegen kaas, geraspt
  • 1 bosuitje, in dunne ringetjes
  • 1 eetlepel boter
  • veldsla
  • kerstomaatjes, gehalveerd

Bereiden

Rooster de pitabroodjes in de broodrooster.

Klop intussen in een kom de eieren los met de melk, kaas en bosuitje. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe. Smelt de boter in een pan en schenk het eimengsel erbij. Laat het eimengsel al roerende op zacht vuur langzaam stollen tot een glanzend roerei.

Halveer de pitabroodjes en duw ze open. Vul de helften met wat toefjes veldsla en schep het roerei erin. Garneer met de kerstomaatjes.

Extra benodigd

Broodrooster

Bron

Het recept 'Pitabroodje met roerei' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (14 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!