Eiersalade met kaas en bieslook

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,8
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 4 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels mayonaise
  • ½ bosje bieslook, kleingesneden
  • 2 eetlepels mosterd
  • 4 eieren, hardgekookt en fijngeprakt
  • 75 g jonge Goudse kaas, geraspt

Bereiden

Maak in een kom een sausje van de crème fraîche, de mayonaise, het bieslook en de mosterd. Breng het sausje op smaak met peper en zout. Schep voorzichtig de eieren en de kaas door het sausje. Serveer de eiersalade met stokbrood of boerenbrood.

Waardeer dit recept (40 stemmen)

Eiersalade recept tips

Reacties op dit recept

  • JoostMakkelijk klaar te maken en lekker vol van smaak. Heb het zelf op matzes gesmeerd.

    reageren

  • gerdaVeel beter dan de eiersalade uit de winkel.

    reageren

  • JanIk ben geregistreedr en ingelogd. Hoe kan ik een kopie van een recept maken?

    reageren

  • CJJJan, ik doe altijd het volgende; Klik op knipprogramma (via Start - Alle programma's - Bureauassoires - Knipprogramma, eventueel rechtklikken en kopieren naar bureaublad, dan verplaatsen naar startbalk (onder) Van daaruit kun je het oproepen. Je knipt het uit en slaat het op.

    reageren

  • GerdaRechtsboven staat een icoontje van een printer met daarachter de tekst 'print dit recept', is dit niet zichtbaar volg dan het advies van CJJ

    reageren

  • geieiersalade,zelfgemaakt is heerlijk.je kookt de eieren hard, haalt de dooiers er uit,prakt ze,vermengen,met yoghurt/mayonnaise.wat zout.knoflook,peper,bieslook. - verder de rest van de eiwit goed prakken/vermengen,alles in mooie schaal leggen,op broodjes,of of toastjes. maar dit recept is ook heerlijk.

    reageren

  • HansHeel apart met kaas ik ben nooit zo'n fan geweest van eiersalade dit was een hele goede optie. Bedankt voor delen van u recept.

    reageren

  • YvonneHeerlijk! Het valt steeds weer goed in de smaak!

    reageren

  • alfredIk denk dat de 2 eetlepels mosterd 2 theelepels moeten zijn

    reageren