Rode pesto

Rode pesto
  • 1
    portie
  • 0
    min voorbereiden
  • 20
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering 7.1
    obv 9 waarderingen
  • Sauzen / dips
  • Vegetarisch
  • Italiaans

Ingrediënten

  • 3 eetlepels Italiaanse extra vierge olijfolie
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 50 g gemalen pecorino
  • 1 teentje knoflook

Bereiden

Stoof de paprika in wat olie zachtjes gaar.

Draai vervolgens van alle ingrediënten, inclusief de gare paprika, in de keukenmachine een fijne pesto.

Lekker door gekookte pasta.

Extra benodigd

Keukenmachine

Kookboek

Het recept 'Rode pesto' is afkomstig uit het kookboek...

Kookboek Olijf & olie boekbox van Manfred Meeuwig

Olijf & olie boekbox

In dit kookboek vind je 24 makkelijk te bereiden gerechten die olijfolie en olijven tot een ware delicatesse maken. Van groene pesto tot een basisvinaigrette en van... lees verder

© Mo'Media.

reacties op dit recept

  • Nog geen reacties...

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Lekker makkelijk

    Lekker makkelijk

    Die lichte salades of kleine porties die je vriendin of vrouw maakt, zijn voor jou als man vaak niet genoeg. Zelf aan... bekijk 'Lekker makkelijk'

  • Kookboek Kom & Vork

    Kom & Vork

    Een maaltijd serveren in een eenvoudig kommetje met slechts een vork, een lepel of stokjes heeft iets magisch... bekijk 'Kom & Vork'

  • Kookboek Soep

    Soep

    In 'Soep' deelt de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo de beste recepten voor lekkere en gezonde soep... bekijk 'Soep'

bekijk alle kookboeken