Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 7,5
  • Hoofdgerecht
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 500 g aardappelen, in plakjes
  • 200 g peultjes
  • 4 doradefilets met vel zonder schubben
  • 1 eetlepel boter
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
  • 5 eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden

Bereiden

Verwarm de oven voor op 150 °C.

Kook de aardappelplakjes 8 minuten en spoel ze koud. Kook de peultjes 2 minuten en spoel ze koud.

Snijd de doradefilet in de lengte doormidden en bestrooi met peper en zout. Maak kleine inkepingen in de huid van de doradefilet en wikkel elke filet om 4 of 5 peultjes; steek eventueel vast met een cocktailprikker.

Leg de rolletjes op een bakplaat en schep op iedere rol een eetlepel Boursin. Plaats de rolletjes 15 minuten in de oven.

Verwarm de aardappelplakjes met del boter, peper, zout en peterselie. Serveer de rolletjes op een bedje van de peterselie-aardappelen.

Extra benodigd

Cocktailprikkers

Bron

Het recept 'Dorade met peultjes en peterselie-aardappelen' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Dorade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!