Langoustines met rucolaschuim

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,7
  • Voorgerecht
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 300 ml melk
  • 50 g rucola
  • 12 gepocheerde langoustines, gepeld

Bereiden

Doe de melk en rucola in een pan en verhit 5 minuten op laag vuur. Neem de pan van het vuur, leg er het deksel op en laat de inhoud 10 minuten trekken. Breng op smaak met zout.

Pureer het melk-rucolamengsel met een staafmixer. Houd de mixer iets schuin zodat je zoveel mogelijk lucht in het melk mengsel krijgt en er schuim bovenop komt.

Schik de langoustines op vier borden. Schep het rucolaschuim in het midden van de borden of op de schaaldiertjes. Dien meteen op.

Extra benodigd

Staafmixer

Kookboek

Het recept 'Langoustines met rucolaschuim' is afkomstig uit het kookboek...

Toprecepten voor de sifon

Anne Cazor & Marion Guillemard

De sifon is het ultieme gereedschap in de moderne keuken. Topchefs als Jonnie Boer en Hans van Wolden maken er gretig gebruik van. Je maakt er de luchtigste... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Meer visrecept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!