Toprecepten voor de sifon

De sifon is het ultieme gereedschap in de moderne keuken. Topchefs als Jonnie Boer en Hans van Wolden maken er gretig gebruik van. Je maakt er de luchtigste heerlijkheden mee, zoals espuma, mousse of schuim. Espumas zijn veel meer dan alleen maar een versiering of een bijgerecht. Espumas zijn een gerecht op zich. Een gerecht waar je eindeloos mee kunt experimenteren en zo heel stijlvolle recepten kunt maken. Ontdek een kooktechniek met nog veel meer verrassingen in petto, zoals rundergehaktballetjes met muntroom, sardineroom, doradesashimi met wasabischuim, groene asperges met parmezaanschuim, grapefruitsabayon, citroensoufflé, of een eenvoudige, maar o zo heerlijk luchtige chocolademousse.

AuteurAnne Cazor & Marion Guillemard

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789461430472

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Good Cook