Oosterse biefstuk met peultjes

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Oosters
  • Vlees

Ingrediënten

  • 4 koffielepels sesamolie
  • 400 g biefstuk, in heel dunne plakjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 800 g peultjes
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels oestersaus
  • 180 g rijst (of 180 g noedels)

Bereiden

Verhit de olie in een wok en bak het vlees 2 minuten aan alle kanten goudbruin. Haal het uit de wok en leg op een bord met keukenpapier.

Fruit de uien en de knoflook. Voeg er de peultjes aan toe en laat ze even meebakken.

Doe de honing, de sojasaus en de oestersaus erbij en laat goed doorwarmen. Voeg er ten slotte het vlees aan toe en kruid met flink wat zwarte peper.

Kook de rijst of de noedels gaar en serveer ze met het vlees en de groenten.

Kookboek

Het recept 'Oosterse biefstuk met peultjes' is afkomstig uit het kookboek...

Vandaag begin ik

diverse auteurs

Dit kookboek bevat een gedetailleerd voedingsplan om gedurende vier weken gezonder en evenwichtiger te eten waardoor je tot een kilo per week... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Biefstuk recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!