Asperges, het witte goud
 
            Als u de recepten in dit boek eenmaal heeft gezien en gemaakt, weet u waarom de asperge wel de 'koningin der groenten' wordt genoemd. Door de verfijnde smaak zijn er talloze verrassende mogelijkheden die bovendien veel makkelijker zijn dan u misschien zou vermoeden als u in een restaurant dat witte of groene goud herkent in gerechten die het water in de mond doen lopen. Wat dacht u van Asperges gerold in zalm, Risotto met gamba's en groene asperges of Zoete asperges in filodeeg? Het boek bevat tientallen heerlijke aspergerecepten, samengesteld door chef-kok Hans den Engelsen.
AuteurHans den Engelsen
UitgeverijDe Lantaarn
- Paperback
- 80 pagina's
- ISBN 9789054266075
Voorproefjes uit dit kookboek
- 
                
                    Asperges met ham en ei en peterselieVlees, 40 min 8,0 
- 
                
                    Aspergesoep van groene aspergesVegetarisch, 30 min 8,0 
- 
                
                    Carpaccio van ossenhaas met spaghetti van aspergesVlees, 15 min 8,0 
- 
                
                    Pizza met witte en groene aspergesVlees, 60 min 8,0 
- 
                
                    Clubsandwich met asperges en hamVlees, 15 min 8,0 
Alle Kookboeken over asperges
- 
                
                    Asperges, het witte goudHans den Engelsen Als u de recepten in dit boek eenmaal heeft gezien en gemaakt, weet u waarom de asperge wel de 'koningin der groenten' wordt genoemd. Door de verfijnde smaak zijn er talloze verrassende... bekijk 'Asperges, het witte goud' 
- 
                
                    AspergesThea Spierings De voorjaarsgroente bij uitstek is natuurlijk de asperge. Ieder jaar weer kijken veel mensen reikhalzend uit naar het 'witte goud'. Dankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd - bij Egyptische... bekijk 'Asperges' 
- 
                
                    Het aspergeboekHerman van Ham & Wiel Basten Het enige complete boek dat de herkomst, teelt en bereiding van deze exquise groente beschrijft. Iedere beginner kan met het basisrecept en de eenvoudige gerechten uit de voeten, een heerlijke kennismaking... bekijk 'Het aspergeboek'