Herman kookt terug

Herman: "Dit boek draait vooral om de hitte in de keuken, vanaf de leeftijd dat ik doorkreeg wat eten wel en niet moest zijn. Ik ben inmiddels zo'n beetje 50 jaar kok. Het leek me een goed idee om al die jaren door een koksbril te laten zien. Zo krijgt de lezer ook een beeld van de evolutie van de Nederlandse (restaurant) keuken. Met alle bijbehorende gerechten vanaf de jaren zestig tot nu."
AuteurHerman den Blijker en Jaap van Rijn
UitgeverijSauberhaus
- Hardcover
- 256 pagina's
- ISBN 9789083455617
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Kippenborst met kippenroomjus van Herman den Blijker
Gevogelte, 45 min 8,0
-
Gravad lax van Herman den Blijker
Vis, 10 min 8,0
-
Crème brûlée van Herman den Blijker
Vegetarisch, 60 min 8,0
Alle Kookboeken van Sauberhaus
-
Herman kookt terug
Herman den Blijker en Jaap van Rijn
Herman: "Dit boek draait vooral om de hitte in de keuken, vanaf de leeftijd dat ik doorkreeg wat eten wel en niet moest zijn. Ik ben inmiddels zo'n beetje 50 jaar kok. Het leek me een goed idee om al die jaren door een koksbril te laten zien... bekijk 'Herman kookt terug'