Lukt altijd!

Kookboek Lukt altijd!Vlees, vis, veggie, hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, klassiek, Italiaans, wereldkeuken: voor elk wat wils. Voor de beginnende kok die eens iets meer wil dan een eitje bakken, voor wie op zoek is naar inspiratie om snel een lekker recept te bereiden én voor wie met maximaal 6 ingrediënten een gerecht op tafel wil toveren.

Auteur(s)
Élise Delprat-Alvarès

  • Hardcover
  • 416 pagina's
  • WPG
  • ISBN 9789022333983

Voorproefje uit Lukt altijd!

Alle kookboeken van WPG

  • Allergievriendelijk koken

    Wendy Rose Scheers

    Allergeenvrij koken vraagt een nieuwe kijk op voeding, maar ook genieten hoort er zeker bij. Dat bewijst 'Allergievriendelijk koken'. Dit kookboek bevat talloze recepten zonder gluten, lactose, soja, noten en... bekijk 'Allergievriendelijk koken'

    • Paperback
    • 208 pagina's
    • WPG / Manteau
  • Cadeautjes uit de keuken

    diverse auteurs

    In 'Cadeautjes uit de keuken' vind je meer dan 60 creatieve recepten - zoet en hartig, confituren en chutneys, smaakmakers - en inpakideetjes. Wedden dat je voortaan ietsje vaker... bekijk 'Cadeautjes uit de keuken'

    • Hardcover
    • 144 pagina's
    • WPG / Manteau
  • Het metabolismedieet kookboek

    Haylie Pomroy

    Het kookboek bij Haylie Pomroys bestseller 'Het metabolismedieet. Slank in 28 dagen' herhaalt de basisprincipes en legt uit hoe je je metabolisme kunt stimuleren om... bekijk 'Het metabolismedieet kookboek'

    • Paperback
    • 288 pagina's
    • WPG / Manteau
  • Pizza de luxe

    Jamie Young

    Pizza kent iedereen, als snelle hap in een restaurant, via de pizzakoerier of kant-en-klaar uit de oven. Het wordt niet echt als culinair hoogstaand beschouwd... maar wacht tot je een pizza uit 'Pizza de luxe' klaarmaakt... bekijk 'Pizza de luxe'

    • Hardcover
    • 160 pagina's
    • Manteau
  • Glutenvrij koken en bakken

    Frédérique Jules

    Ook wanneer je glutenvrij moet eten, kun je ervan genieten. En met dit boek vol heerlijke recepten lukt dat zeker. Leer de verschillende glutenvrije bloem- en meelsoorten kennen en bak er brood, muffins... bekijk 'Glutenvrij koken en bakken'

    • Hardcover
    • 160 pagina's
    • Manteau
  • Easy Nordic

    Dagny Ros Asmundsdottir

    Dagny Rós Asmundsdottir, IJslandse chef in Antwerpen, kookt zoals ze praat: met vuur, passie en een tikje branie. In 'Easy Nordic' brengt ze een ode aan de IJslandse kunst van het leven... bekijk 'Easy Nordic'

    • Hardcover
    • 244 pagina's
    • Manteau
  • Lukt altijd!

    Élise Delprat-Alvarès

    Vlees, vis, veggie, hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, desserts, klassiek, Italiaans, wereldkeuken: voor elk wat wils. Voor de beginnende kok die eens iets meer wil dan een eitje bakken, voor wie op zoek is naar...

    • Hardcover
    • 416 pagina's
    • WPG
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook