Gepofte aardappelen met garnalen en sugarsnaps

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,5
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 4 grote aardappelen, ongeschild en schoongeboend
  • 400 g sugarsnaps
  • 125 g Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
  • 2 eetlepels melk
  • 200 g roze garnalen
  • paar sprietjes bieslook, fijngeknipt

Bereiden

Prik de aardappelen in met een vork. Leg ze op keukenpapier in de magnetron en laat ze op 600 Watt in 15 minuten bijna gaar worden.

Pak de aardappels in een theedoek in en laat ze ca. 10 minuten nagaren.

Kook intussen de sugarsnaps in 4-6 minuten beetgaar.

Roer de Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light met de melk en zout en peper los en meng de garnalen erdoorheen.

Kruis de aardappels in en druk deze iets open. Leg de aardappelen op vier borden, schep de garnalen erin en garneer met wat bieslook. Serveer de sugarsnaps erbij.

Bron

Het recept 'Gepofte aardappelen met garnalen en sugarsnaps' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Gepofte aardappelen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!