gevulde aardappelen recepten

recept
waardering
Gevulde aardappelen

Gevulde aardappelen

Snijd 4 gepofte aardappelen doormidden. Schep het aardappelkruim voorzichtig uit de schillen. Vermeng het kruim met 75 g geraspte kaas, 30 g boter, 1-2 eetlepels melk, zout, peper en wat nootmuskaat. Vul de schillen met dit mengsel, bestrooi de bovenkant met 25 g geraspte kaas en warm de gevulde aardappelen even goed door in het midden van een op 200 °C voorverwarmde oven.

Gevulde aardappel tips

Meng voor gevulde aardappels met spek het kruim van de aardappelen met 75 g gebakken en vervolgens verkruimelde reepjes spek en 1-2 eetlepels melk. Of meng het kruim met 75 g gestoomde, gerookte makreelfilet, 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels fijngehakte peterselie en 1-2 eetlepels melk. Last but not least: meng het kruim met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook en 4-6 eetlepels slagroom.

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Lekker makkelijk

    Lekker makkelijk

    Die lichte salades of kleine porties die je vriendin of vrouw maakt, zijn voor jou als man vaak niet genoeg. Zelf aan... bekijk 'Lekker makkelijk'

  • Kookboek Kom & Vork

    Kom & Vork

    Een maaltijd serveren in een eenvoudig kommetje met slechts een vork, een lepel of stokjes heeft iets magisch... bekijk 'Kom & Vork'

  • Kookboek Soep

    Soep

    In 'Soep' deelt de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo de beste recepten voor lekkere en gezonde soep... bekijk 'Soep'

bekijk alle kookboeken