Pizza-bagels

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 8,3
  • Hapje
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 rol pizzadeeg
  • 100 g tomatensaus
  • 1 bol mozzarella, in stukjes
  • 10 kerstomaatjes
  • 4-5 champignons, in plakjes
  • 10 groene en zwarte olijven, ontpit en in stukjes
  • 1 handvol rucola
  • 1 plak rauwe ham

Bereiden

Rol het deeg uit. Steek met een kommetje 4 cirkels uit het deeg en steek met een glas of borrelglas een rondje uit het midden van elke deegcirkel.

Bestrijk met de tomatensaus en leg er stukjes mozzarella op. Varieer vervolgens met de smaken: leg op sommige bagels kerstomaatjes, op andere plakjes champignon en op weer andere stukjes olijf.

Bak de bagels 10 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C. Haal ze uit de oven en verdeel de rucola over de pizzabagels. Leg stukjes rauwe ham op de bagels met kerstomaatjes.

Serveer warm of op kamertemperatuur.

Kookboek

Het recept 'Pizza-bagels' is afkomstig uit het kookboek...

Pizzadeeg

Guillaume Marinette

Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met pizzadeeg. Van pizzabagels en bologneserolletjes tot pizzaballetjes en een ricottavlecht met ham. De voorbereiding kost je weinig tijd en... lees verder

© Uitgeverij Becht

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Bagel recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!