Toast met gorgonzola en gebakken oesterzwammen

  • 2 personen
  • 10 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 275 kcal
  • 10 g eiwit
  • 17 g vet
  • 21 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 sneetjes wit (casino)brood
  • 50 g gorgonzola
  • 1 kleine tomaat, in plakjes
  • 100 g oesterzwammen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • enkele blaadjes veldsla

Bereiden

Rooster de sneetjes brood en besmeer ze met de gorgonzola. Leg de plakjes tomaat op de kaas.

Verwijder de steeltjes van de oesterzwammen. Verhit de olie in de koekenpan en bak de paddenstoelen op hoog vuur snel bruin.

Verdeel de oesterzwammen over de toast en schuif deze ca. 5 cm onder de hete grill. Laat de gorgonzola in ca. 2-3 minuten smelten. Garneer met een toefje veldsla.

Bron

Het recept 'Toast met gorgonzola en gebakken oesterzwammen' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Stepanek Photography | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Meer brood recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!