Donkere sandwich met pastrami

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vlees

bevat per portie

  • 355 kcal
  • 17 g eiwit
  • 18 g vet
  • 31 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 8 dikke sneden donker vloerbrood
  • 1 bakje verse roomkaas met mierikswortel (125g)
  • 50 g waterkers
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 100 g pastrami, in plakjes
  • Amsterdamse uitjes, in vieren

Bereiden

Neem voor deze sandwich het donkerste vloerbrood dat je kunt vinden. Besmeer de sneden met de roomkaas. Verwijder de grove steeltjes van de waterkers en verdeel de waterkers over 4 sneetjes.

Verhit de olijfolie in een koekenpan en de pastramiplakjes even om en om lichtbruin. Verdeel de pastrami over de sneetjes met waterkers en maal er wat peper boven. Verdeel er eventueel nog wat Amsterdamse uitjes over. Leg de andere sneetjes met de besmeerde kant naar beneden erop.

Bron

Het recept 'Donkere sandwich met pastrami' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Sandwich recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!