Gevulde eieren met tonijn

  • 4 personen
  • 5 min
  • waardering 7,1
  • Hapje
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 4 hardgekookte eieren
  • 4 eetlepels tonijn, op olie
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel fijngeknipte bladpeterselie
  • 1 eetlepel kleine kappertjes

Bereiden

Halveer de hardgekookte eieren, haal het eigeel eruit en doe dit samen met de tonijn en mayonaise in een kom. Maak fijn met een vork. Breng op smaak met peper en zout en vul de eieren. Garneer de gevulde eieren met fijngeknipte bladpeterselie en kleine kappertjes.

Aanbevolen bieren

Pils, witbier, Weissbier.

Kookboek

Het recept 'Gevulde eieren met tonijn' is afkomstig uit het kookboek...

Biertapas

Han Hidalgo

'Biertapas' is het eerste boek over een nieuwe culinaire trend: het combineren van verschillende soorten Belgisch en Nederlands bier met bijzondere hapjes en kleine... lees verder

© Uitgeverij Terra

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Gevulde eieren recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!