Masala omelet
- 2 personen
- 10 min
- waardering 8,5
- Lunchgerecht
- Indiaas
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 4 middelgrote eieren
- ½ koffielepel geroosterd komijnzaad
- een snufje chilipoeder
- een snufje chaat masala
- ½ tomaat, fijngehakt
- 2 eetlepels ui, fijngehakt
- 1 eetlepel fijngehakte koriander
- 1 koffielepel groene chilipeper, gesnipperd
- olie of boter (zo veel als nodig in de pan voor een omelet)
Bereiden
Klop de eieren los met peper en zout en alle specerijen, tomaat, ui, koriander en chilipeper.
Bak in hete olie of boter tot de eieren goudbruin zijn aan de buitenkant en zacht vanbinnen. Serveer open of dichtgevouwen.
Tips
Werk af met geraspte kaas naar keuze. Zin in een gezondere optie? Gebruik dan babyspinazie of avocado. Past ook perfect bij toast en pickles.
Kookboek
Het recept 'Masala omelet' is afkomstig uit het kookboek...
Mission Masala - Eat India
Pavan Bajwa
Welkom in de wereld van Mission Masala. Hier komen vurige kruiden, streetfood vibes en pure passie allemaal samen op jouw bord. Soulfood vanuit India tot bij jou thuis! Ontdek de smaken en gerechten die van Mission Masala een echte... lees verder
© Uitgeverij Lannoo