Mission Masala - Eat India
Welkom in de wereld van Mission Masala. Hier komen vurige kruiden, streetfood vibes en pure passie allemaal samen op jouw bord. Soulfood vanuit India tot bij jou thuis! Ontdek de smaken en gerechten die van Mission Masala een echte culinaire missie maken. In dit boek vind je alles wat Mission Masala zo uniek maakt: van klassiekers als tandoori kip tot originele variaties op Indiase snacks, verrassende ontbijten, desi dips en kleurrijke cocktails. Gaandeweg ontdek je de geheimen van enkele authentieke Indiase technieken: hoe je de perfecte curry bereidt, een paratha nauwkeurig vouwt en heerlijke marinades klaarmaakt die barsten van smaak. Een feest voor fijnproevers, spice lovers en creatieve koks die hun gerechten graag wat extra pit willen geven.
AuteurPavan Bajwa
UitgeverijUitgeverij Lannoo
- Hardcover
- 200 pagina's
- ISBN 9789020991550
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Masala omelet
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Moilee-mosselen
Vis, 20 min 8,0
-
Zacht en puffy naanbrood
Vegetarisch, 90 min 8,0
Alle Kookboeken van Uitgeverij Lannoo
-
Mission Masala - Eat India
Pavan Bajwa
Welkom in de wereld van Mission Masala. Hier komen vurige kruiden, streetfood vibes en pure passie allemaal samen op jouw bord. Soulfood vanuit India tot bij jou thuis! Ontdek de smaken en gerechten die van Mission Masala een echte... bekijk 'Mission Masala - Eat India'
-
De tafel van Lorentia
Lorentia Veppi
Van doordeweekse toppers tot weekendklassiekers: in 'De tafel van Lorentia' deelt Lorentia Veppi 50 van haar favoriete recepten die drukbezette ouders moeiteloos op tafel kunnen toveren. Slimme, smaakvolle gerechten die je gezin keer op keer laten... bekijk 'De tafel van Lorentia'
-
Fermentista
Marta & Joanna Klejman
In 'Fermentista' delen Marta en Joanna Klejman graag hun kennis over de kunst en voordelen van fermenteren. Ze leggen de basisrecepten helder en duidelijk uit, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan. Daarnaast presenteren ze... bekijk 'Fermentista'
-
Proeven van Italië
François-Régis Gaudry
Hoe wordt een Italiaanse maaltijd bereid? Wat is de échte geschiedenis van pizza? Kan gnocchi ook als dessert worden gegeten? Wat zijn de 35 manieren om een Italiaanse koffie te bestellen?... Geen onderwerp blijft onbesproken... bekijk 'Proeven van Italië'
-
Mangiamo!
Sarah Puozzo
'Mangiamo!' is je reisgezel naar het prachtige Italië en een kookgids voor een totaalbeleving van 'la bella Italia'. In het boek staan 66 recepten uit de dampende kookpotten van de verschillende Italiaanse keukens... bekijk 'Mangiamo!'
-
Veganissima
Luna Trapani
'Veganissima' bevat 75 recepten uit Noord-, Midden- en Zuid-Italië, met telkens 25 regionale, plantaardige gerechten. Van pasta uit Genua met pesto en Romeinse rijstballetjes tot de beroemde pizza napoletana. De kleurrijke antipasti, primi... bekijk 'Veganissima'
-
Proef Korea
Ae Jin Huys
Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus... bekijk 'Proef Korea'
-
Belinda's Italiaans bakboek
Belinda MacDonald
Wie 'Belinda's Italiaans bakboek' in huis haalt, hoeft voor lekkernijen niet meer de deur uit. Met meer dan 60 recepten schotelt Belinda MacDonald overheerlijke focaccia, schiacciata, pinsa Romana, grissini en pizza's met verschillende soorten deeg en... bekijk 'Belinda's Italiaans bakboek'
-
Puur bbq
Nick van Hoof & Kevin Kegeleers
Niets is zo heerlijk als samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. Chefs Nick en Kevin van Zouterover doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met... bekijk 'Puur bbq'
-
Sweet table
Sarah Renson
Sarah Renson is een merk dat staat voor puur, ambachtelijk, eerlijk en no-nonsense. In 'Sweet table' vind je 65 van haar heerlijke, ongekunstelde taarten, koekjes, ijs en desserts met herkenbare smaken en een eigen twist... bekijk 'Sweet table'