Gevulde tomaten met tonijn, kappertjes en olijven

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,3
  • Hapje
  • Spaans
  • Vis

Ingrediënten

  • 4 kleine tomaatjes
  • 1 blikje tonijn op olie, uitgelekt
  • 1 sjalotje, fijngehakt
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel zwarte olijven, in ringen
  • ½ eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 1 takje peterselie voor de garnering

Bereiden

Snijd de kapjes van de tomaten en lepel het vruchtvlees eruit. Bewaar het vruchtvlees voor het tonijnmengsel. Meng alle ingrediënten, behalve de peterselie, goed door elkaar. Vul de tomaten met het mengsel en bestrooi de gevulde tomaten met de peterselie.

Het recept 'Gevulde tomaten met tonijn, kappertjes en olijven' is afkomstig uit het kookboek Tapas (fun food serie) van Thea Spierings. © Caplan Books

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Gevulde tomaten recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!