Worteltjes in kokosmelk

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,6
  • Bijgerecht
  • Oosters
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 limoen
  • 2 eetlepels bakolie
  • 2 bosuitjes, in stukjes
  • 600 g bospeen, gehalveerd
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 eetlepel fijngehakte koriander of peterselie

Bereiden

Rasp 1 theelepel groene schil van de limoen. Verhit de olie in een pan en fruit de bosui heel even aan. Schep de worteltjes erdoor en voeg de kokosmelk en geraspte limoen schil toe.

Smoor de worteltjes in ca. 8 minuten beetgaar. Voeg zout en peper naar smaak toe en strooi de koriander erover. Lekker bij kip en pandanrijst.

Bron

Het recept 'Worteltjes in kokosmelk' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Yuliia Holovchenko | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Wortel recept tips

Reacties op dit recept

  • LindaIk ben er niet kapot van, de wortels zijn zoet en de kokosmelk ook, de combinatie vond ik nogal vlak smaken. Misschien smaakt het beter door er flink wat limoensap bij te doen?

    reageren

  • loesIk mis groene curry of een combinatie van pepertje, koriander, gember en komijn of garam massala met wat chili.

    reageren