Sinaasappel-chocoladestaafjes

  • 30 stuks
  • 20 min
  • waardering 7,4
  • Hapje
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 125 g pure chocolade
  • 100 g staafjes gekonfijte sinaasappel

Bereiden

Laat de chocolade au bain-marie of in de magnetron smelten.

Doop telkens een staafje sinaasappel tegelijk in de chocolade tot het staafje er rondom mee bedekt is.

Laat het staafje dan uitlekken op het bakpapier. Ga zo door. Laat afkoelen.

Extra benodigd

Bakpapier

Kookboek

Het recept 'Sinaasappel-chocoladestaafjes' is afkomstig uit het kookboek...

De kunst van het chocolade maken

Trish Deseine

Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste droombonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere chocoladecreaties waar alle... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Chocolade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!