Chocopasta

  • 1 potje
  • 5 min
  • waardering 7,5
  • Sauzen / dips
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 100 g hazelnotenpasta
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • 1 theelepel vanillepoeder
  • 1 theelepel kokossuiker of honing (optioneel, om te zoeten)

Bereiden

Roer de hazelnotenpasta, het cacaopoeder, het vanillepoeder en eventueel de kokossuiker (of honing) met een lepel door elkaar tot er een gladde pasta ontstaat.

De pasta is in een goed gesloten pot nog wekenlang houdbaar... als je hem tegen die tijd niet allang hebt opgesnoept!

Kookboek

Het recept 'Chocopasta' is afkomstig uit het kookboek...

Groen is geweldig!

Rebecca Leffler

'Groen is geweldig!' staat vol met gezonde recepten, en brengt dat met een frisse look & feel en een niet te zware toon. Dit vrolijke kookboek biedt meer dan... lees verder

© Het Spectrum. Beeld: Sandra Mahut

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Chocolade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!