Driehoekjes met kwarteleitjes en serranoham

  • 24 stuks
  • 10 min
  • waardering 7,6
  • Hapje
  • Hollands
  • Vlees

bevat per portie

  • 88 kcal
  • 4 g eiwit
  • 5 g vet
  • 15 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 6 sneetjes bruin casinobrood
  • 12 kwarteleitjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 12 plakjes Serranoham
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels rode pesto
  • 30 g rucola

Bereiden

Rooster de sneetjes brood. Kook de kwarteleitjes in ca. 3 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de plakjes Serranoham krokant. Laat ze op keukenpapier uitlekken en knip elk plakje in 4 repen. Roer de mayonaise en pesto door elkaar.

Snijd de sneetjes brood diagonaal in vier driehoekjes en bestrijk ze met de pestomayonaise. Verdeel de rucola erover en leg hierop een half kwarteleitje en 2 reepjes ham. Leg de driehoekjes op een platte schaal.

Extra benodigd

Broodrooster

Bron

Het recept 'Driehoekjes met kwarteleitjes en serranoham' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Hapjes recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!