Italiaanse minestronesoep

  • 6 personen
  • 20 min
  • waardering 7,5
  • Voorgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Tomatensoep
  • 400 g Italiaanse roerbakgroenten
  • 75 g Honig Schelpjes
  • 100 g salami, in reepjes
  • 2 eetlepels basilicum, fijngehakt

Bereiden

Bereid de tomatensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Voeg, zodra de soep kookt, de roerbakgroenten en macaroni toe en laat de soep ca. 10 minuten zachtjes doorkoken.

Voeg de salami en het basilicum toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes doorwarmen.

Lekker met ciabattabrood en Parmezaanse kaas.

Bron

Het recept 'Italiaanse minestronesoep' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (16 stemmen)

Reacties op dit recept

  • keesEen heerlijke soep. zowel als voorgerecht maar meer nog als maaltijdsoep. Gemakkelijk klaar te maken op 1 pit. B.v. als je aan het kamperen bent. Allerlei soorten brood passen hierbij.

    reageren

  • jennysoep uit een pakje. Nergens voor nodig.....

    reageren