Nasi met groenten en omeletreepjes

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 6,8
  • Hoofdgerecht
  • Indonesisch
  • Vlees

Ingrediënten

  • 350 g rijst
  • 2 eetlepels olie
  • 400 g nasivlees
  • Silvo Wok It! Indonesië
  • 600 g nasigroenten
  • 4 eieren

Bereiden

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat deze afkoelen.

Verhit intussen de olie in een grote hapjespan of wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 minuten. Voeg de helft van de kruidenmix toe en roerbak nog 2 minuten.

Voeg de nasigroenten toe en roerbak nog 5 minuten.

Voeg de afgekoelde rijst en de rest van de kruidenmix toe en bak het geheel al omscheppend op hoog vuur.

Bak een omelet en snijd deze in reepjes.

Verdeel de gebakken rijst over vier borden en garneer met de omeletreepjes. Serveer met satésaus, kroepoek, atjar en gebakken uitjes.

Bron

Het recept 'Nasi met groenten en omeletreepjes' wordt je aangeboden door Silvo

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!