RecipeTin Eats - Vanavond
Wat eten we vanavond? Wereldwijd bestsellerauteur, oprichter van het bekende blog 'RecipeTin Eats' en thuiskok Nagi Maehashi geeft je het antwoord - voor élke dag van de week. In 'RecipeTin Eats - Vanavond' vind je meer dan 150 smaakvolle, eenvoudige en budgetvriendelijke recepten, met maar liefst 800 variaties en 3000 mogelijke combinaties doordat je kunt mixen en matchen met verschillende ingrediënten. Van ultiem comfortfood zoals Italiaanse gehaktballen in een rijke tomatensaus met gesmolten kaas tot boterzachte Aziatische kip in een sticky sojasaus. Of je nu binnen 20 minuten iets op tafel wilt zetten, een diner uit je voorraadkast wilt toveren of zonder stress wilt uitpakken voor gasten - dit boek heeft het allemaal. En met een hoofdstuk vol decadente desserts wordt elke maaltijd een feestje. Elk recept is voorzien van een prachtige foto en handige video-tutorial. Dit is hét kookboek voor elke thuiskok, elk budget en elke avond van de week.
AuteurNagi Maehashi
UitgeverijSpectrum
- Paperback
- 376 pagina's
- ISBN 9789000399161
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Rundergehakt met honing en gember
Vlees, 25 min 8,0
-
Citroenzalm met aardappelgratin
Vis, 120 min 8,0
-
Penne met feta en asperges
Vegetarisch, 15 min 9,0
Alle Kookboeken van Het Spectrum
-
Good things
Samin Nosrat
In 'Good things' staan meer dan 125 favoriete recepten om te maken en te delen van chef-kok Samin Nosrat. Het is een essentiële gids voor koken en tafelen: of je nu zoekt naar een tomatensoep om een vriend te troosten, verbondenheid... bekijk 'Good things'
-
F*cking Lecqer
Daan van der Lecq
Indrukwekkende gerechten in een handomdraai - dat is de stijl van Daan van der Lecq, beter bekend als @chefvanderlecq. Zijn missie: laten zien dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met een beetje creativiteit kan iedereen... bekijk 'F*cking Lecqer'
-
De Zilveren Lepel per regio
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel per regio' neemt je mee op een culinaire reis door de 20 streken van Italië. Ontdek van elke regio de unieke ingrediënten en traditionele gerechten voor antipasti, primi, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts... bekijk 'De Zilveren Lepel per regio'
-
RecipeTin Eats - Vanavond
Nagi Maehashi
Wat eten we vanavond? Wereldwijd bestsellerauteur, oprichter van het bekende blog 'RecipeTin Eats' en thuiskok Nagi Maehashi geeft je het antwoord - voor élke dag van de week. In 'RecipeTin Eats - Vanavond' vind je meer dan 150... bekijk 'RecipeTin Eats - Vanavond'
-
Simpel & Puur voor elke dag
Sanne van Lierop
Dit kookboek geeft antwoord op die eeuwige vraag: wat eten we vanavond? En zoals we van Sanne van Lierop gewend zijn: binnen no-time op tafel, met pure ingrediënten die gewoon in de supermarkt verkrijgbaar zijn. Elke dag genieten van... bekijk 'Simpel & Puur voor elke dag'
-
Veggilaine
Ghislaine Voogd
Ghislaine Voogd is al haar hele leven vegetariër. Tijdens de pandemie besloot ze haar voorliefde voor eten uit verveling op Instagram te delen. Niet wetende dat dit het begin was van haar succesvolle account @veggilaine, waarmee ze... bekijk 'Veggilaine'
-
De Zilveren Lepel - Pasta
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Pasta' is met 46 verschillende soorten pasta in meer dan 300 recepten - van klassiekers als spaghetti carbonara en penne all'arrabbiata, tot uitdagendere recepten als capellinisoufflé en linguine met kreeft - de ultieme... bekijk 'De Zilveren Lepel - Pasta'
-
Noodles 101
Thomas Drinkenburg
Noodles: even snel en makkelijk als smaakvol en veelzijdig. Voor noodleliefhebber Thomas Drinkenburg - online beter bekend als Thomas Panterpoes - zijn noodles het ultieme comfortfood. Hoe vaak hij ze ook kookt en eet, ze zullen hem nooit vervelen... bekijk 'Noodles 101'
-
Simpel & Puur
Sanne van Lierop
'Simpel & Puur' staat vol met meer dan 70 even simpele, kleurrijke als lekkere recepten die bewijzen dat een gezond gluten-, lactose- en geraffineerd suikervrij eetpatroon niet saai of moeilijk hoeft te zijn. Van smokey bloemkooltaco's met... bekijk 'Simpel & Puur'
-
Pien laat haar eten zien - vol 2
Pien Wekking
Na het succes van haar eerste kookboek laat Pien nu nog meer eten zien, met meer dan 70 gloednieuwe, bijzondere en de allerlekkerste recepten voor onvergetelijke avonden. Hoe indrukwekkend het ook klinkt en eruit ziet... bekijk 'Pien laat haar eten zien - vol 2'