Penne met zalm, ansjovis en tonijn

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vis

Ingrediënten

  • 300 g volkoren penne
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 125 g zalm (blik)
  • 125 g ansjovis (blik)
  • 250 g tonijn op water (blik)
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
  • 10 zwarte olijven, gehalveerd
  • 6 zongedroogde tomaten, in stukjes

Bereiden

Breng een pan met water aan de kook. Voeg vervolgens de penne toe en kook deze in 8 minuten ‘al dente’ (beetgaar).

Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg de zalm, ansjovis en tonijn toe. Laat het goed doorwarmen en meng goed door elkaar.

Voeg de Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden, de olijven en de zongedroogde tomaten toe. Breng de vissaus verder op smaak met peper en zout.

Giet de spaghetti af en meng deze goed door de vis. Lekker met een groene salade.

Bron

Het recept 'Penne met zalm, ansjovis en tonijn' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Penne recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!