Warme aardappelsalade met kappertjes en rucola

  • 6 personen
  • 30 min
  • waardering 7,7
  • Bijgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1½ kg aardappelen, diverse soorten en diverse afmetingen, sommige geschild en gesneden, andere geborsteld en heel
  • 1 klein bosje rucola
  • 8 eetlepels olijfolie extra virgine
  • 4 eetlepels rodewijnazijn
  • 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt

Bereiden

Leg de aardappelen in een grote pan met gezouten water. Breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen, of tot de aardappelen zacht zijn. Giet ze af en leg in een schaal.

Voeg de overige ingrediënten toe terwijl de aardappelen nog warm zijn, kruid met zout en versgemalen peper, leg op borden en serveer direct.

Kookboek

Het recept 'Warme aardappelsalade met kappertjes en rucola' is afkomstig uit het kookboek...

Tasty Days

Andy Harris

Na het succes van 'Een maand in Marrakesh' komt de Engelse hoofdredacteur van Jamie Magazine Andy Harris nu met inspirerende recepten voor elke dag, die... lees verder

© Kosmos Uitgevers

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Aardappelsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!