Kruidenboter met zeewier

  • 1 portie
  • 5 min
  • waardering 7,5
  • Sauzen / dips
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 125 g boter
  • 1 eetlepel fleur de sel met zeewier

Bereiden

Snijd de boter in stukjes, doe ze in een kom en laat de boter in een paar minuten op kamertemperatuur komen.

Voeg het zeezout met zeewier toe en meng goed met een vork.

Schep de boter zodra die goed gemengd is in een soufflébakje en druk hem stevig aan met een vork.

Dek af met plasticfolie en zet minstens 2 uur in de koelkast voor je de boter gebruikt.

Kookboek

Het recept 'Kruidenboter met zeewier' is afkomstig uit het kookboek...

Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches

Marie-Pierre Morel

In 'Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches' gaan heerlijk landelijk brood of speltbrood, notenbrood of meergranen... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Kruidenboter recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!