Venkelboter

  • 250 gram boter
  • 5 min
  • waardering 7,5
  • Sauzen / dips
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 250 g boter op kamertemperatuur
  • 1 eetlepel peper uit de molen
  • 1 eetlepel fleur de sel
  • 2 maal een handvol groene en bronzen venkel

Bereiden

Meng de ingrediënten in een kom en rol in bakpapier. Laat een nachtje rusten in de koelkast.

Heerlijk voor op de boterham, om te grillen of om toe te voegen aan pasta of rijst.

Extra benodigd

Bakpapier

Kookboek

Het recept 'Venkelboter' is afkomstig uit het kookboek...

Herbas

David Van Steenkiste

David Van Steenkiste kweekt verschillende vaak onbekende kruiden en eetbare bloemen, maar hij trekt ook nog regelmatig de vrije natuur in om ze zelf te plukken. In 'Herbas' worden de kruiden op een originele manier in hartige en zoete gerechten verwerkt... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Kruidenboter recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!