Tapenade van artisjokharten

  • 1 portie
  • 10 min
  • waardering 7,9
  • Sauzen / dips
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 blikje artisjokharten
  • ½ bosje basilicum
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g geitenkaas, geraspt of verkruimeld
  • 12 zwarte olijven, zonder pit, in ringen

Bereiden

Pureer de artisjokharten met het basilicum en de knoflook in een keukenmachine of blender. Voeg eventueel wat artisjokolie toe om de tapenade smeuïger te maken. Breng de tapenade op smaak met zout en peper. Garneer de tapenade met de geitenkaas en de olijven.

Extra benodigd

Keukenmachine of blender

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Tapenade recept tips

Reacties op dit recept

  • RitaDeze ga ik uitproberen, lijkt me erg lekker met een glaasje champagne. Rita

    reageren

  • EdithHeerlijke tapenade, diverse malen gemaakt en gescoord!

    reageren