Nachos met Goudse kaas en gember

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,5
  • Hapje
  • Mexicaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 150 g nachochips
  • 100 g stemgember, grof gehakt
  • 100 g belegen Goudse kaas, in plakjes

Bereiden

Verwarm de ovengrill voor op 200 °C.

Verdeel de nachochips over een bakplaat, strooi de gember erover. Snijd de plakken kaas in reepjes en verdeel ze over de nachochips. Plaats de bakplaat zo dicht mogelijk onder de grill tot de kaas gesmolten is en serveer direct.

Het is ook lekker om maïskorrels, stukjes tomaat en wat fijngesneden lente-ui mee te grillen. Leg dit eerst op de nachochips en dan de kaas.

Kookboek

Het recept 'Nachos met Goudse kaas en gember' is afkomstig uit het kookboek...

Kook ook - Studenten

diverse auteurs

'Kook ook Studenten' is het ideale cadeau voor een kind dat op kamers gaat. Met handige budgetrecepten voor doordeweeks, gezonde meeneemlunches voor naar... lees verder

© Inmerc

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Nachos recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!