Tomaat-koriander quesadilla

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,5
  • Hapje
  • Mexicaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 4 tortilla's (homemade of kant-en-klaar)
  • 140 g belegen Goudse kaas, geraspt
  • 1 blik gepelde tomaten (400 g), uitgelekt en grof gesneden of tomatenblokjes uit blik
  • 4 eetlepels verse koriander, grof gehakt
  • 2 lente-uitjes, in niet te dunne ringetjes gesneden

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Strooi de helft van de kaas over 2 tortilla's. Verdeel daarover de tomaat, bestrooi deze eventueel met zout en peper. Verdeel daarover de koriander, lente-ui en de resterende kaas.

Dek af met de 2 overige tortilla's, druk ze met de handen zachtjes aan, leg ze op een bakplaat en bak ze ca. 5 minuten in het midden van de oven.

Snijd de quesadilla's met een pizzasnijder in puntjes.

Kookboek

Het recept 'Tomaat-koriander quesadilla' is afkomstig uit het kookboek...

Kook ook - Gezonde snacks

diverse auteurs

Geen tijd of zin om te koken? Maar toch gezond eten? In 'Kook ook - Gezonde snacks' vind je de oplossing! Er zijn snelle maaltijden voor bij de tv, tussendoortjes... lees verder

© Kosmos Uitgevers

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Quesadilla recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!