Dronken mosselen van de barbecue van Annabel Langbein
- 4 personen
- 10 min
- waardering 6,8
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vis
Ingrediënten
- 2 kg mosselen
- ½ flesje bier
Bereiden
Was en controleer de mosselen voor het koken volgens de aanwijzingen op de verpakking en verwijder de openstaande en beschadigde mosselen.
Leg de mosselen in een braadslee en zet ze op de barbecue. Schenk er een half flesje bier over en rooster ze tot ze opengaan. Gooi eventuele ongeopende mosselen weg.
Kookboek
Het recept 'Dronken mosselen van de barbecue van Annabel Langbein' is afkomstig uit het kookboek...
Food & Fun
Annabel Langbein
Annabel Langbeins 'Food & Fun' staat helemaal in het teken van de zomer. Dit boek bevat meer dan 150 recepten die niet kunnen mislukken, menu-ideeën... lees verder
© Van Dishoeck