Pitapuntjes met gerookte paling

  • 8 stuks
  • 10 min
  • waardering 7,4
  • Hapje
  • Hollands
  • Vis

bevat per portie

  • 90 kcal
  • 4 g eiwit
  • 7 g vet
  • 3 g koolhydraten

Ingrediënten

  • ½ citroen, uitgeperst
  • mespuntje mosterd
  • 2 eetlepels olie
  • 1 theelepel honing
  • 50 g veldsla
  • 1 pitabroodje
  • 150 g gerookte palingfilet, diagonaal in stukken
  • enkele sprieten bieslook of takjes dille
  • ½ sinaasappel, schil grof geraspt of in smalle reepjes

Bereiden

Meng het citroensap met mosterd, olie, honing en peper. Schep de dressing door de veldsla.

Snijd het pitabroodje open in twee helften, rooster ze eventueel, en snijd ze in vieren.

Beleg de pitabroodjes met veldsla met daarop stukjes paling, gegarneerd met het bieslook en de sinaasappelrasp.

Bron

Het recept 'Pitapuntjes met gerookte paling' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Paling recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!