Kalfsoester recepten
-
tip
Kalfsoester met prosciutto en salie (saltimbocca)
Vlees, 25 min 8,1
-
tip
Gegrilde kalfsoester met rucola en Parmezaanse kaas
Vlees, 15 min 7,8
-
Kalfsoester met ansjovis en kappertjesjus
Vlees, 20 min 7,6
-
Kalfsoester met artisjokken en rauwe ham
Vlees, 25 min 7,5
-
Kalfsoester met gebakken asperges
Vlees, 25 min 7,7
-
Kalfsoester met marsala
Vlees, 20 min 7,9
-
Kalfsoester met venkel en mierikswortel in rodewijnsaus
Vlees, 50 min 7,7
-
Kalfsoesters met rozemarijn en gebakken aardappelen
Vlees, 30 min 7,5
Kalfsoester
De beste kalfsoesters worden gesneden van de haas, maar ook van fricandeau of schouder worden kalfsoesters gesneden. Ze wegen 50 tot 75 g en worden vaak per paar geserveerd. Kalfsoesters vragen om een delicate, zachte saus.
[ Bron: 'Wannée' ]
[ Beeld: Tatyana Malova | Shutterstock.com ]