Kalfsoester recepten
-
tip
Kalfsoester met prosciutto en salie (saltimbocca)
Vlees, 25 min 8,1
-
tip
Gegrilde kalfsoester met rucola en Parmezaanse kaas
Vlees, 15 min 7,8
-
Kalfsoester met ansjovis en kappertjesjus
Vlees, 20 min 7,6
-
Kalfsoester met artisjokken en rauwe ham
Vlees, 25 min 7,5
-
Kalfsoester met gebakken asperges
Vlees, 25 min 7,7
-
Kalfsoester met marsala
Vlees, 20 min 7,9
-
Kalfsoester met venkel en mierikswortel in rodewijnsaus
Vlees, 50 min 7,7
-
Kalfsoesters met rozemarijn en gebakken aardappelen
Vlees, 30 min 7,5
![Kalfsoester](/i/recipegroups/themas/vlees/kalfsoester-750.jpg)
Kalfsoester
De beste kalfsoesters worden gesneden van de haas, maar ook van fricandeau of schouder worden kalfsoesters gesneden. Ze wegen 50 tot 75 g en worden vaak per paar geserveerd. Kalfsoesters vragen om een delicate, zachte saus.
[ Bron: 'Wannée' ]
[ Beeld: Tatyana Malova | Shutterstock.com ]