![](/i/recepten/kookboeken/2009/easy-thai-kookboek/rundvlees-broccoli-oestersaus-500.jpg)
Rundvlees met broccoli en oestersaus
- 4 personen
- 15 min
- waardering 7,5
- Hoofdgerecht
- Thais
- Vlees
Ingrediënten
- 200 g broccoli, in kleine roosjes
- 400 g ossenhaas, in reepjes van gelijke grootte
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 2 eetlepels oestersaus
- 5 eetlepels kippenbouillon
- 5 lente-uitjes, in stukjes
- 4 eetlepels zonnebloemolie
Bereiden
Blancheer de roosjes broccoli 1 minuut in kokend water. Giet ze af en spoel ze af met koud water.
Verhit de olie in een hete wok en roerbak daarin het vlees met de knoflook in 4 minuten bruin en gaar.
Voeg de roosjes broccoli, oestersaus en de bouillon toe. Verhit alles afgedenkt 1-2 minuten op hoor vuur; schep alles één à twee maal om.
Voeg peper en zout en de lente-uitjes toe. Roerbak alles nog een paar seconden. Serveer het gerecht meteen in een warme schaal.
Kookboek
Het recept 'Rundvlees met broccoli en oestersaus' is afkomstig uit het kookboek...
![](/i/books/2009/cover-easy-thai-kookboek-kl.jpg)
Easy Thai kookboek
Sallie Morris
Tom yum soep, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras: als dit gerechten zijn die je dolgraag zelf zou willen maken, dan is het 'Easy Thai kookboek' echt iets... lees verder
© The House of Books