Easy Thai kookboek

Tom yum soep, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras: als dit gerechten zijn die je dolgraag zelf zou willen maken, dan is het 'Easy Thai kookboek' echt iets voor jou. Met duidelijke toelichting van de ingrediënten en technieken die in de Thaise keuken worden gebruikt, laat dit boek je stap voor stap zien hoe je authentieke, verleidelijke Thaise gerechten maakt. Deel 1 laat je kennismaken met de Thaise keuken, geeft uitleg over ingrediënten en keukengerei. Deel 2 bevat heerlijke recepten voor snacks, voorgerechten, soepen, salades en groenten, curries, roerbakgerechten, gestoomde gerechten en desserts. Deel 3 laat zien hoe je de verschillende recepten met elkaar kunt combineren, of je nu een eenvoudig noodlegerecht wilt voor een doordeweekse dag of een feestelijk etentje wilt geven.

AuteurSallie Morris

UitgeverijThe House of Books

  • Hardcover
  • 216 pagina's
  • ISBN 9789044320473

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Thaise keuken