Kookboeken
Rubrieken
Nieuwe kookboeken
-
Zelf jam maken
Lise Bienamié & Sabrina Delattre
Lise Bienamié & Sabrina Delattre geven in 'Zelf jam maken' een beschrijving van 50 vruchten met tips hoe je ze het beste kunt kiezen en bereiden. Daarna volgen 110 recepten voor heel klassieke jams tot iets spannender creaties... bekijk 'Zelf jam maken'
-
Eat NYC
Yasmin Newman
New York City is een wereld op zich, zeker als het om eten gaat! Van all American classics tot de nieuwste culinaire ontwikkelingen: hier moet je zijn. Voor wie die melting pot thuis wil beleven, biedt 'Eat NYC' de 55 meest legendarische recepten... bekijk 'Eat NYC'
-
Veggie in de airfryer
Simone van der Koelen
In 'Veggie in de airfryer' vind je 75 overheerlijke vegetarische gerechten die je kunt bereiden in de airfryer. Van lichte maaltijden tot schotels, pasta, rijst, hartige taarten en quiches. En natuurlijk ook een aantal goede take-away copycats... bekijk 'Veggie in de airfryer'
-
Dip in
Sonali Shah
'Dip in' biedt 80 internationale en verrassende spreads, dipsauzen & meer voor elke gelegenheid: bij de lunch, barbecue of feestje; als snack of bijgerecht en zelfs volledige maaltijden door meerdere dips samen te stellen. Skordalia, de fluweelzachte... bekijk 'Dip in'
-
For the love of lemons
Letitia Clark
When life gives you lemons... Dan maak je er heerlijke Italiaanse gerechten mee! Dat bewijst Letitia Clark in dit zonnige kookboek vol gerechten waarin (een vleugje) citroen schittert: 'For the love of lemons'. Maak gestoofde kip met artisjok... bekijk 'For the love of lemons'
-
De Zilveren Lepel per regio
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel per regio' neemt je mee op een culinaire reis door de 20 streken van Italië. Ontdek van elke regio de unieke ingrediënten en traditionele gerechten voor antipasti, primi, hoofdgerechten, bijgerechten en desserts... bekijk 'De Zilveren Lepel per regio'
-
Thai Made Easy
Yui Miles
De in Bangkok geboren en getogen Yui Miles laat zien dat de Thaise keuken niet ingewikkeld hoeft te zijn en presenteert in 'Thai Made Easy' recepten die iedereen makkelijk kan volgen. De meeste gerechten kun je binnen een half uur... bekijk 'Thai Made Easy'
-
Wok express
Ching-He Huang
Zin in een snelle en gezonde Aziatische maaltijd? Haal je wokpan uit de keukenkast, want met de 100 wokrecepten van Ching-He Huang heb je genoeg inspiratie om iedere dag te wokken: in 'Wok express' staat er voor ieder wat wils... bekijk 'Wok express'
-
Pizza Volume 01
Tom Gozney
Leer perfecte pizza's maken met 'Pizza Volume 01'. Maak echt goed deeg en ga aan de slag met de receptuur van de beste pizzabakkers ter wereld: maak pizza cacio e pepe van Daniele Uditi of dé pizza bianca van Frank Pinello... bekijk 'Pizza Volume 01'
-
Le Sud
Rebekah Peppler
Zon, zee en gerechten waardoor je op vakantie wilt - in 'Le Sud' van Rebekah Peppler proef je de sfeer van Zuid-Frankrijk. Van klassiekers zoals ratatouille, salade niçoise en een tarte au citron tot navettes en gestoofde kip in pastis... bekijk 'Le Sud'