Kookboeken

Rubrieken

Nieuwe kookboeken

  • Oma's ovengerechten

    Stichting Oma's Soep

    In 'Oma's ovengerechten' delen de leukste oma's (en opa's) van Nederland hun ovengerechten: van plaattaarten en quiches tot lasagnes en traybakes - en de verhalen die achter hun recepten schuilgaan. Denk aan een klassieke quiche lorainne... bekijk 'Oma's ovengerechten'

  • SmaakMenutie

    Tim Nieuwpoort & Erik Stern

    In 'SmaakMenutie' delen Tim Nieuwpoort en Erik Stern 75 toegankelijke en supersmaakvolle dinerrecepten: van wereldgerechten, ovengerechten en stoofpotten tot Indische gerechten en snelle recepten die binnen een halfuur op tafel staan... bekijk 'SmaakMenutie'

  • Lugma

    Noor Murad

    'Lugma' is het debuut van Noor Murad, voormalig hoofd van de Ottolenghi Test Kitchen en co-auteur van Yotam Ottolenghi. In het Arabisch betekent lugma 'hap'. Voor chef-kok Noor draait het leven precies daarom: een hap nemen, proeven, en dan... bekijk 'Lugma'

  • Naturally Vegan

    Julius Fiedler

    Ga met 'Naturally Vegan' de wereld rond en ontdek de beste, van oorsprong plantaardige, recepten. Met de handige landenindex stel je eenvoudig een Italiaans, Indiaas of Chinees meergangenmenu samen. En combineer salata falahiyeh... bekijk 'Naturally Vegan'

  • Girl dinner

    Georgia Freedman

    In 'Girl dinner' geeft Georgia Freedman je eindeloos veel inspiratie om van kleine, makkelijke gerechtjes een volwaardig diner te maken. Stel je eigen bordje samen met je favoriete bites of kies één gerecht om te pimpen tot een culinair hoogstandje... bekijk 'Girl dinner'

  • Boustany

    Sami Tamimi

    In Boustany - Arabisch voor 'mijn tuin' - viert Sami Tamimi de rijke smaken en tradities van de Palestijnse keuken met meer dan 100 inspirerende vegetarische (en deels vegan) recepten. Van eenvoudige groente- en graangerechten tot geurige... bekijk 'Boustany'

  • Persiana Easy

    Sabrina Ghayour

    In 'Persiana Easy' staat het gemak waarmee je kookt centraal: easy does it. Recepten die toegankelijk zijn, geen ingewikkelde technieken vereisen, en voor werkelijk iedereen maakbaar zijn. Het resultaat is Perzische gerechten bomvol smaak... bekijk 'Persiana Easy'

  • Fusao

    Ixta Belfrage

    Bestsellerauteur Ixta Belfrage combineert haar Braziliaanse, Mexicaanse en Engelse roots met haar inventieve culinaire talent tot smaakcombinaties die al je zintuigen prikkelen. Ze biedt je in 'Fusao' in 80 zonovergoten recepten... bekijk 'Fusao'

  • Zelf jam maken

    Lise Bienamié & Sabrina Delattre

    Lise Bienamié & Sabrina Delattre geven in 'Zelf jam maken' een beschrijving van 50 vruchten met tips hoe je ze het beste kunt kiezen en bereiden. Daarna volgen 110 recepten voor heel klassieke jams tot iets spannender creaties... bekijk 'Zelf jam maken'

  • Eat NYC

    Yasmin Newman

    New York City is een wereld op zich, zeker als het om eten gaat! Van all American classics tot de nieuwste culinaire ontwikkelingen: hier moet je zijn. Voor wie die melting pot thuis wil beleven, biedt 'Eat NYC' de 55 meest legendarische recepten... bekijk 'Eat NYC'