Easy Japanese kookboek

Als een volleerde kok fileren, snijden, wokken en... eten maar! Er worden langzamerhand steeds meer Japanse gerechten bereid in de Nederlandse keukens. Japans eten is namelijk niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook nog zeer gezond vanwege de bereidingswijze en de verse ingrediënten. Gelukkig is het bereiden van deze heerlijkheden makkelijk te leren. Het 'Easy Japanese kookboek' toont stap voor stap hoe u een keur aan gerechten kunt klaarmaken en verrassende menu's kunt samenstellen. Het verzorgen van een eenvoudige lunch tot een feestelijk diner is nooit meer een probleem!
AuteurEmi Kazuko
UitgeverijThe House of Books
- Hardcover
- 216 pagina's
- ISBN 9789044321791
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Groentesoep (kenchin jiru)
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Paksoi en venusschelpjes in mosterddressing
Vis, 15 min 8,0
-
Entrecote met sesam-misosaus
Vlees, 30 min 8,0
-
Bloemkool en edamamepeulen met wasabidressing
Vegetarisch, 20 min 7,0
-
Pompoensoep met miso en peultjes
Vegetarisch, 40 min 8,0
Alle Kookboeken over de Japanse keuken
-
Vegan JapanEasy
Tim Anderson
Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken, laat zien dat de Japanse keuken in de basis veel plantaardige gerechten kent en dat vegetarische recepten makkelijk te transformeren zijn naar plantaardig door één of twee ingrediënten te vervangen... bekijk 'Vegan JapanEasy'
-
De bijbel van de Japanse keuken
Tosao van Coevorden
De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan... bekijk 'De bijbel van de Japanse keuken'
-
Yakitori & Korean BBQ
Jonas Cramby
In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er niets aan het toeval overgelaten: vlees wordt kort gegrild, sauzen zijn zelfgemaakt en vlak ook zeker het sociale aspect van zitten rondom een tafelbarbecue niet uit... bekijk 'Yakitori & Korean BBQ'
-
Ramen
Tove Nilsson
Maak zelf ramen en begin bij de basis: leer de diverse bouillons maken zoals dashibouillon. Kies voor de typische smaakmakers, bijvoorbeeld sichuanchilipasta of bonitozout en gebruik de mooiste ingrediënten voor... bekijk 'Ramen'
-
Recepten uit Tokyo
Maori Murota
Tokyo, de mystieke Japanse hoofdstad, kent een schat aan fantastische eettentjes, sushibars en streetfood. De in Japan geboren en getogen Maori Murota neemt je mee en voert je dwars door culinair Tokyo... bekijk 'Recepten uit Tokyo'
-
Sushi
Emi Kazuko
Met de verrassende recepten in dit boek wordt sushi maken een feest. Hier vind je sushi met allerlei makkelijk te krijgen ingrediënten. 'Sushi' staat boordevol heerlijke hapjes voor alle gelegenheden, van picknicks tot... bekijk 'Sushi'
-
Japans
diverse auteurs
Heeft u wel eens in een Japans restaurant gegeten en dacht u dan dat die gerechten veel te moeilijk waren om zelf te bereiden? Grijp nu uw kans! Deze eenvoudige, gezonde gerechten zien er niet alleen prachtig uit... bekijk 'Japans'
-
Eten met stokjes
Kimiko Barber
'Eten met stokjes' bevat één basisregel: eet gezonde, uitgebalanceerde gerechten met stokjes. Zo neem je kleinere hapjes, waardoor je vanzelf minder eet. En je eet langzamer, waardoor de spijsvertering beter... bekijk 'Eten met stokjes'
-
Basic Japans
Jody Vassallo
'Basic Japans' is de perfecte introductie in de beginselen en hoogtepunten van de Japanse keuken. Het bevat meer dan 60 heerlijke recepten voor sushi, tempura, soep, bijzondere salades en desserts. Met handige... bekijk 'Basic Japans'
-
Yakitori
Sandra Mahut
Overheerlijke Japanse hapjes, allemaal geserveerd op een stokje! Yakitori, zoals deze saté-achtige stokjes in Japan worden genoemd, zijn prachtig als amuses of feestelijke voorgerechtjes. De recepten zijn... bekijk 'Yakitori'