Japans puur & eenvoudig

In dit boek heeft Kimiko Barber de beste recepten uit de moderne Japanse keuken opgenomen en laat ze zien hoe je thuis op eenvoudige en ontspannen wijze een lekkere en gezonde maaltijd kunt bereiden. Het zoeken naar de balans in het dagelijkse voedsel en het gebruik van verse seizoensproducten zijn typische kenmerken van de Japanse keuken. Japanners maken volop gebruik van de natuurlijke rijkdom van levensmiddelen en bereiden ze slechts kort, waardoor ze zeer gezond eten. Wie ziet hoe een Japanse maaltijd bereid wordt, zal begrijpen waarom Japanners de hoogste levensverwachting ter wereld hebben en nauwelijks aan kanker of hart- en vaatziekten lijden. Dit boek bevat meer dan 100 heerlijke recepten - van geurige soepen tot stevige hotpots, van verfijnde voor- en hoofdgerechten tot verrassende bij- en nagerechten.

AuteurKimiko Barber

UitgeverijInmerc

  • Paperback
  • 176 pagina's
  • ISBN 9789066115064

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Japanse keuken