Kom & Vork

Een maaltijd serveren in een eenvoudig kommetje met slechts een vork, een lepel of stokjes heeft iets magisch. Het is 'chique' genoeg om te delen met je vrienden, maar je kan er net zo goed alleen van genieten op de bank. 'Kom & Vork' bevat meer dan 60 recepten die je snel kan klaarmaken met eenvoudige ingrediënten die je overal kan krijgen. Laat je inspireren door de Aziatische keuken met Pho Bo, ramensoep, pad thai of een Koreaanse beef wok. Of geniet van heus comfortfood zoals gehaktballetjes met tagliatelle, chili con carne, erwtensoep met toast of pasta met schelpjes. Auteur Willy Faes vertelt je ook hoe je, zonder een recept, een lekker en gezond kommetje op tafel zet door granen, proteïnen, groenten met een topping of saus te combineren. Gebruik het om je te inspireren en experimenteer met de recepten.

AuteurWilly Faes

UitgeverijAerial Media Company

  • Hardcover
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789402601329

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Aerial Media Company

  • Kom & Vork

    Willy Faes

    Een maaltijd serveren in een eenvoudig kommetje met slechts een vork, een lepel of stokjes heeft iets magisch. Het is 'chique' genoeg om te delen met je vrienden, maar je kan er net zo goed alleen van genieten... bekijk 'Kom & Vork'

  • Spis

    Mikkel Karstad

    Sommigen van ons zien voedsel puur als een noodzakelijk kwaad. Voor Mikkel Karstad is eten veel meer dan dat. De esthetiek van eten, daar gaan zijn ogen van glinsteren: 'De schoonheid van voedsel is van cruciaal... bekijk 'Spis'

  • L'Art de la Table

    Gintare Marcel

    'L'Art de la Table' is wellicht het meest romantische mediterrane kookboek ooit verschenen. Het is ontstaan met vlinders in de buik voor het mediterrane gebied, de gebruiken, de geuren en kleuren die we... bekijk 'L'Art de la Table'

  • Bartje Boemboe

    Bart Eijken & Jojo Keller

    Boemboe's zijn het geheim van de Indonesische keuken. Ze geven elk gerecht een bijzonder, eigen karakter. In de winkel van Bartje Boemboe maken Bart en Jojo boemboe's volgens de recepten van hun oma's... bekijk 'Bartje Boemboe'

  • De Urban Cook

    Mark Jensen

    Mark Jensen, chef van restaurant Red Lantern in Sydney, vindt dat je echt niet je eigen kippenfokkerij hoeft te beginnen of naar het platteland moet verhuizen om duurzame voedselkeuzes te maken... bekijk 'De Urban Cook'

  • Tasty Express

    Sneh Roy

    'Tasty Express' nodigt je uit om meer dan 100 spannende recepten te proeven van de populaire blogger Sneh Roy van het bekroonde blog Cook Republic. In 'Tasty Express' brengt ze haar eigenzinnige gevoel voor... bekijk 'Tasty Express'