Brunch
 
            Niets is zo leuk als brunchen. The best of breakfast, and the best of lunch. Ontspannen de tijd nemen om gezellig en lang samen te tafelen. In dit boek met 125 recepten brengen we 12 brunchideeën op maat, zoals een trendy brunch met vrienden, een romantische brunch met z'n twee, een verjaardagsbrunch voor de kids, een sprankelende brunch om het nieuwe jaar te vieren... Graag slanke recepten of veggie? Het komt hier allemaal aan bod! Cocktails en smoothies, broodjes en bagels, koude en warme hapjes, hartig en zoet: 125 recepten om te combineren tot je persoonlijke topbrunch.
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijUitgeverij Lannoo
- Paperback
- 144 pagina's
- ISBN 9789401466523
Voorproefjes uit dit kookboek
- 
                
                    Linzensalade met geroosterde wortelVegetarisch, 35 min 8,0 
- 
                
                    Hartige taart van bietjes, feta, tijm en lamsgehaktVlees, 55 min 8,0 
- 
                
                    Panzanella met gegrilde perzik en eendenborstGevogelte, 25 min 8,0 
- 
                
                    Romige miniquiches met broccolini en kipGevogelte, 55 min 8,0 
- 
                
                    Meloensalade met mozzarella en rucolaVlees, 30 min 8,0 
Alle Kookboeken van Uitgeverij Lannoo
- 
                
                    De tafel van LorentiaLorentia Veppi Van doordeweekse toppers tot weekendklassiekers: in 'De tafel van Lorentia' deelt Lorentia Veppi 50 van haar favoriete recepten die drukbezette ouders moeiteloos op tafel kunnen toveren. Slimme, smaakvolle gerechten die je gezin keer op keer laten... bekijk 'De tafel van Lorentia' 
- 
                
                    FermentistaMarta & Joanna Klejman In 'Fermentista' delen Marta en Joanna Klejman graag hun kennis over de kunst en voordelen van fermenteren. Ze leggen de basisrecepten helder en duidelijk uit, zodat iedereen er direct mee aan de slag kan. Daarnaast presenteren ze... bekijk 'Fermentista' 
- 
                
                    Proeven van ItaliëFrançois-Régis Gaudry Hoe wordt een Italiaanse maaltijd bereid? Wat is de échte geschiedenis van pizza? Kan gnocchi ook als dessert worden gegeten? Wat zijn de 35 manieren om een Italiaanse koffie te bestellen?... Geen onderwerp blijft onbesproken... bekijk 'Proeven van Italië' 
- 
                
                    Mangiamo!Sarah Puozzo 'Mangiamo!' is je reisgezel naar het prachtige Italië en een kookgids voor een totaalbeleving van 'la bella Italia'. In het boek staan 66 recepten uit de dampende kookpotten van de verschillende Italiaanse keukens... bekijk 'Mangiamo!' 
- 
                
                    VeganissimaLuna Trapani 'Veganissima' bevat 75 recepten uit Noord-, Midden- en Zuid-Italië, met telkens 25 regionale, plantaardige gerechten. Van pasta uit Genua met pesto en Romeinse rijstballetjes tot de beroemde pizza napoletana. De kleurrijke antipasti, primi... bekijk 'Veganissima' 
- 
                
                    Proef KoreaAe Jin Huys Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus... bekijk 'Proef Korea' 
- 
                
                    Belinda's Italiaans bakboekBelinda MacDonald Wie 'Belinda's Italiaans bakboek' in huis haalt, hoeft voor lekkernijen niet meer de deur uit. Met meer dan 60 recepten schotelt Belinda MacDonald overheerlijke focaccia, schiacciata, pinsa Romana, grissini en pizza's met verschillende soorten deeg en... bekijk 'Belinda's Italiaans bakboek' 
- 
                
                    Puur bbqNick van Hoof & Kevin Kegeleers Niets is zo heerlijk als samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. Chefs Nick en Kevin van Zouterover doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met... bekijk 'Puur bbq' 
- 
                
                    Sweet tableSarah Renson Sarah Renson is een merk dat staat voor puur, ambachtelijk, eerlijk en no-nonsense. In 'Sweet table' vind je 65 van haar heerlijke, ongekunstelde taarten, koekjes, ijs en desserts met herkenbare smaken en een eigen twist... bekijk 'Sweet table' 
- 
                
                    Low carb on a budgetJulie Van den Kerchove In 'Low carb on a budget' toont bestsellerauteur Julie Van den Kerchove met 60 snelle low carb-recepten en praktische tips om budgetvriendelijk te koken dat gezond en lekker eten helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn. Aan de hand van haar... bekijk 'Low carb on a budget'