Kookboeken van Uitgeverij Lannoo

  • Het mediterrane dieet

    Wilma van Grinsven-Padberg

    De mediterrane keuken zou één van de gezondste ter wereld zijn, maar hoe leven deze mensen nu eigenlijk? Wat eten ze wel en niet? Klopt het dat er in Griekenland veel minder mensen sterven aan hart- en vaatziekten, en alzheimer bijna niet voorkomt... bekijk 'Het mediterrane dieet'

  • Ketokuur

    Pascale Naessens

    Snel afvallen is de meest populaire reden om een ketogeen dieet te volgen, maar een ketogeen dieet kan ook therapeutisch worden aangewend. In dit boek vind je niet alleen recepten, maar krijg je ook veel deskundige uitleg. Pascale Naessens wordt bijgestaan... bekijk 'Ketokuur'

  • Brunch

    diverse auteurs

    In dit boek met 125 recepten brengen we 12 brunchideeën op maat, zoals een trendy brunch met vrienden, een romantische brunch met z'n twee, een verjaardagsbrunch voor de kids, een sprankelende brunch om het nieuwe jaar te vieren... bekijk 'Brunch'

  • Keto in 15 minuten

    Julie Van Den Kerchove

    Met 'Keto in 15 minuten' maakt Julie Van den Kerchove het je nóg gemakkelijker om de voordelen van de keto-keuken te ontdekken. Ze stelt een heus 'superverbrander'-plan met 15 gedetailleerde dagmenu's op en toont hoe je je natuurlijke vetverbranding... bekijk 'Keto in 15 minuten'

  • Everyday vegan

    Ellen Charlotte Marie

    Of je nu vegan bent of gewoon gezonder wilt eten, dit boek van foodie en fotografe Ellen Charlotte Marie biedt je de beste inspiratie! De voedzame recepten met fantastische smaakcombinaties zullen je ongetwijfeld verleiden om met plezier de keuken in te duiken... bekijk 'Everyday vegan'

  • Avocado

    Carla De Graef

    Avocado's zijn er niet alleen voor veggies en hipsters: dit groene goud zit boordevol goede voedingsstoffen en dat proef je. Genoeg redenen dus om jezelf en anderen te verrassen met de heerlijkste avocadogerechtjes. Met spek en ei als ontbijt... bekijk 'Avocado'

  • Alles uit de oven

    diverse auteurs

    Wat maakt ovenschotels zo populair? Dat de oven een deel van het werk voor zijn rekening neemt, speelt natuurlijk mee. Maar ook de heerlijke geur en de smaak van de gerechten én de veelzijdigheid van het toestel zelf. Bakken en braden, gratineren... bekijk 'Alles uit de oven'

  • Nog eenvoudiger 2

    Pascale Naessens

    Pascale Naessens wijkt niet af van haar koers. Met dit nieuwe boek presenteert ze meer dan 70 nieuwe gerechten met 4 ingrediënten volgens haar bekende succesmethode, namelijk lekkere en inspirerende lowcarbgerechten... bekijk 'Nog eenvoudiger 2'

  • Grillmasters

    Seppe Nobels & Peter De Clercq

    Een vurige culinaire wereldreis door negen landen met 70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq. Met topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt... bekijk 'Grillmasters'

  • De geheimen van de mediterrane keuken

    Oil & Vinegar

    Oil & Vinegar verzamelde haar 40 favoriete pasta- en pizzarecepten. Spaghetti carbonara, Ravioli al Limone e Carciofi, pizza margarita... alles op smaak gebracht met een bijpassende olijfolie, een lekkere pesto of heerlijke kruiden... bekijk 'De geheimen van de mediterrane keuken'