Roggebrood met honing en geitenkaas

  • 4 personen
  • 5 min
  • waardering 7,2
  • Ontbijt
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 128 kcal
  • 9 g eiwit
  • 4 g vet
  • 20 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Brabants (licht) roggebrood
  • halvarine
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 30 g Hollandse geitenkaas
  • 4-6 blaadjes verse basilicum

Bereiden

Bestrijk de sneetjes roggebrood heel dun met halvarine en bestrijk elk sneetje met een ½ eetlepel vloeibare honing.

Beleg 2 sneetjes met geschaafde plakjes Hollandse geitenkaas en 2-3 grote blaadjes verse basilicum.

Leg de andere sneetjes er met de besmeerde kant naar beneden op en snijd de sandwiches diagonaal door.

Bron

Het recept 'Roggebrood met honing en geitenkaas' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Roggebrood recept tips

Reacties op dit recept

  • ChristianWaarom 'halvarine' en niet gewoon, lekkere, echte roomboter!

    reageren