Wentelteefjes met peer en amandelen

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,9
  • Nagerecht
  • Frans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 8 sneetjes witbrood, zonder korst
  • 30 g boter
  • 1 eetlepel suiker
  • 4 peren, zonder klokhuis, in partjes
  • 4 eetlepels vloeibare honing
  • 45 g geschaafde amandelen

Bereiden

Doe de eieren in een grote kom en klop hier met een garde de melk door. Schenk de inhoud van de kom in een diep bord. Leg de boterhammen in het eimengsel.

Verhit een beetje boter in een koekenpan op halfhoog vuur. Bak de boterhammen aan elke kant 3 minuten en strooi er tijdens het bakken wat suiker over. Haal de wentelteefjes uit de pan.

Verdeel de peer over de wentelteefjes. Besprenkel met honing en bestrooi met de amandelen.

Kookboek

Het recept 'Wentelteefjes met peer en amandelen' is afkomstig uit het kookboek...

Toast!

Loes Verhoeven & Jessica Verbruggen

'Toast!' laat in 80 creatieve en vernieuwende recepten zien hoe u van een simpele boterham in een handomdraai de lekkerste tosti's, toastjes, hapjes en snacks... lees verder

© Caplan Books

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Wentelteefjes recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!