Peultjes en bonen met Thaise dressing

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,5
  • Bijgerecht
  • Thais
  • Vis

Ingrediënten

  • 2 rode uien, in dunne plakjes
  • sap van 2 citroenen
  • 1 eetlepel olie
  • 2 theelepels sesamolie
  • 100 g peultjes of sugar snaps, afgehaald
  • 200 g oogbonen uit blik, uitgelekt
  • 1 lente-ui, in plakjes
  • 40 g verse muntblaadjes
  • 1 theelepel vissaus
  • 1 theelepel sojasaus

Voorbereiden

Doe de plakjes ui in een kom en schep er het citroensap door. Dek af en laat 1 uur staan.

Bereiden

Verhit beide soorten olie in een wok en roerbak er de peultjes of sugar snaps 1-2 minuten op middelhoog vuur tot ze beetgaar zijn.

Schep er de oogbonen door en neem de wok van het vuur. Schep er de rest van de ingrediënten door.

Doe over op een dienschaal en zet voor het serveren 30 minuten in de koelkast.

Kookboek

Het recept 'Peultjes en bonen met Thaise dressing' is afkomstig uit het kookboek...

Wokken bij jou of bij mij thuis

Vicki Liley

De recepten in dit kookboek laten zien hoe snel er en makkelijk er met een wok te werken is. Alles natuurlijk met de nadruk op verse ingrediënten, waarvan de... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Peultjes recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!