Wokken bij jou of bij mij thuis

De wok is een prachtig en heel veelzijdig stuk keukengereedschap. Van oudsher gebruikten oosterse koks een wok om er mee te roerbakken. Maar deze grote, halfronde pan is ook ideaal voor het bereiden van allerlei recepten voor elke gang van een maaltijd. De recepten in dit kookboek laten zien hoe snel er en makkelijk er met een wok te werken is. Alles natuurlijk met de nadruk op verse ingrediënten, waarvan de voedingsstoffen, texturen en smaken optimaal behouden blijven. Deze verzameling recepten omvat authentiek oosterse specialiteiten als Roergebakken kip met groenten, of Wontons met varkensvlees, maar ook een Thaise rundvleeskerrie. Daarnaast zijn er ook veel nieuwe en tongstrelende recepten zoals Kruidige pompoen met linzen en spannende desserts als Kokospuddinkjes met limoen-gembersiroop.

AuteurVicki Liley

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 96 pagina's
  • ISBN 9789073191488

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over wokken